de sleutel tot ieders droomhuis

Grasmier 12 Eindhoven

Specificaties:

Vraagprijs: € 350.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 106 m2
  • Perceel: 60 m2
  • Inhoud: 382 m3
  • Bouwjaar: 2003
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 2
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Welkom in deze moderne, instapklare tussenwoning met een royale leefkeuken op de begane grond! De woning is perfect gelegen in de gewilde, kindvriendelijke wijk ‘Grasrijk’ in Meerhoven. De vele voorzieningen bevinden zich op loopafstand, zoals een groot landschapspark met o.a. een speeltuin, waterpartijen, speelweides en een uitkijkheuvel.

Ook het winkelcentrum van Meerhoven is uitstekend te bereiken. Hier tref je o.a. een Kruidvat, een Hema, een AH en een Lidl aan. Uitvalswegen en het stadscentrum van Eindhoven zijn goed per auto en openbaar vervoer te bereiken. Ook diverse internationale scholen en sportaccommodaties zijn nabij gelegen. De woning is voorzien van stadsverwarming en mechanische ventilatie. De stadsverwarmingsunit is eigendom.

• Een royale woonkeuken op de begane grond met een fraaie lamelparketvloer. De moderne en lichte keukeninrichting in een U-opstelling is voorzien van alles én meer dan wat je van een keuken mag verwachten!
• De sfeervolle woonkamer op de eerste verdieping is erg licht! Door de vide, met uitzicht op de keuken en vele raampartijen krijgt het geheel een speelse doorkijk naar de lagergelegen woonkeuken.
• Via de overloop op de eerste verdieping is er toegang tot een ruim dakterras gelegen op het zonnige zuiden met uitzicht over de gemeenschappelijke binnentuin. De binnentuin is bereikbaar middels een afsluitbare achterom welke alleen toegankelijk is voor bewoners. Ideaal voor kinderen!
• De woning is optimaal geïsoleerd en is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Entree
Bij binnenkomst betreed je de ruime ontvangsthal waar zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en het fraaie toilet zich bevinden. Het frisse toilet is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje met bijpassende kraan en een mooie, antraciet kleurige tegelvloer. Op de vloer in de hal ligt een eigentijdse lamelparket vloer. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met mooi stucwerk.

Keuken
Heerlijk kokkerellen in deze moderne woonkeuken! De ruime U-vormige keuken is voorzien van alles én meer dan wat je van een keuken mag verwachten. Een inductie kookplaat, een RVS-afzuigkap, een ingebouwde koelkast, een vriezer en een oven. Diverse onderkasten zorgen voor voldoende bergruimte. De U-vormige opstelling zorgt voor extra veel ruimte op het werkblad. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale eethoek. Aansluitend is aan de achterzijde de inpandige berging bereikbaar met toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop, met uitzicht op de keuken, zijn de woonkamer en het ruime dakterras te bereiken. In de mooie, sfeervolle woonkamer komt een zee van licht je tegemoet en is voorzien van een laminaat vloer. Door de vide, met uitzicht op de keuken en de vele raampartijen, krijgt het geheel een speelse doorkijk naar de lagergelegen leefkeuken en volop daglichttoetreding. De muren en het plafond zijn netjes afgewerkt met mooi stucwerk.

Balkon
Het ruime balkon is gelegen op het gunstige zuiden. Hierdoor is er altijd een zonnig plekje te vinden! Vanuit het royale dakterras heb je uitzicht over de gezamenlijke binnentuin.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, een badkamer en een praktische wasruimte met aansluiting voor een wasmachine en droger! De ouderlijke slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van openslaande deuren en een fraai Frans balkon. Aan de achterzijde is het tweede, royale slaapvertrek gesitueerd. Deze verdieping heeft dezelfde kwaliteiten als de rest van de woning zoals ruimte, licht en een strakke afwerking. Tevens ligt hier ook dezelfde laminaatvloer.

Badkamer
Optimaal genieten in deze moderne badkamer! De volledig betegelde en moderne badkamer is uitgerust met een ligbad en een douche met thermostaatkraan, toilet en een wastafel in een modern praktisch meubel. Het geheel is uitgevoerd met lichte wandtegels en antraciete vloertegels. De ruimte is middels een radiator op te warmen en zowel mechanisch- als natuurlijk te ventileren. Alles is aanwezig om heerlijk te ontspannen!

Locatie:

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons: