de sleutel tot ieders droomhuis

Reviews

Fijne makelaar, goede service, snel en attent. Zou zo weer in zee gaan met haar.
De kostprijs is best hoog maar er wordt ook echt goede dienstverlening gegeven; ik kon altijd bellen en kreeg steeds een reactie; op vragen werd ook snel gereageerd.

Verkoper Torenvalk 18 Veldhoven 23 februari 2022

Wij hadden meteen een goed gevoel bij ons eerste verkoopgesprek met Anita van Pit makelaars. Een professionele en ervaren vakvrouw met de juiste kennis van zaken, betrouwbaar en service gericht. Een mooie brochure en promotiefilm en maakt gebruik van een goede styliste @SpotOn.
Ik kan Anita /Pit makelaars van harte aanbevelen als verkoopmakelaar.

Verkoper Hulst 23 Veldhoven 27 december 2021

Van begin tot einde straalde Anita zelfvertrouwen uit en heeft een enorme inzet getoond! Ook haar assistent en de gehele crew straalde deskundigheid uit.

Verkoper Braak 3 Veldhoven 26 november 2021

Zeer professionele werkwijze, gedreven, vakbekwaam en integer! Korte lijnen met andere disciplines zodat er snel geschakeld kan worden. Contacten verlopen uiterst persoonlijk en vriendelijk.

Verkoper Aquila 2 Veldhoven 28 oktober 2021

Very happy with their service. They really got us the best possible price for our home.

Verkoper Plevier 42 Veldhoven 28 september 2021

Met name fijn, snel en persoonlijk contact. Er werd snel geschakeld en meegedacht voor zowel de aangekochte woning als de verkochte woning!

Verkoper Reeneik 12 Reusel 21 april 2021

Super fijne, deskundige mensen werken er bij Pit makelaars. Het contact verliep erg soepel en vlotjes.

Verkoper Graspieper 105 Eindhoven 13 april 2021

Anita Fiers van Pit makelaars is een aanrader! Zij heeft veel kennis van de markt en doet goed haar vooronderzoek bij het bepalen van de verkoopprijs. Zij heeft door middel van haar aanpak onze woning heel goed en snel weten te verkopen. Met een stylist, video-opname, brochure en haar aanpak was onze woning direct nadat het op funda kwam al vol gepland met bezichtigingen, wat uiteindelijk resulteerde in een mooie verkoop. Anita en haar team houden je op de hoogte van de statussen, je kunt verslagen van de bezichtigingen meelezen en gaan voor goud.

Juliet Postma Plevier 44 Veldhoven 6 april 2021

Anita en haar team geven goede en zeer deskundige begeleiding, houden je goed op de hoogte van alles en staan altijd voor je klaar. Hebben een frisse blik, weten wat de markt doet en hoe je je huis moet presenteren. Een top team! Wij zijn super tevreden en raden Pit makelaars bij iedereen aan!

Verkoper Grasdreef 37 Eindhoven 29 maart 2021

Anita en haar team zijn zeer deskundig en bekwaam. Ze communiceren snel en duidelijk, staan altijd voor je klaar en nemen je goed mee in het proces van de verkoop. Wij zijn super tevreden en raden het team van Pit Makelaars bij iedereen aan.

Verkoper Gagelveld 13 Reusel 24 maart 2021

Anita and her team were very friendly, helpful and made it possible for me to find my house very quickly. They made sure that the house was properly checked and supported me with every aspect of buying a house. I recommend the service 100%

Buyer Broederhof 18 Veldhoven 8 maart 2021

Superfijn contact. Snel een duidelijk beeld wat onze wensen waren en dat ook overgebracht naar de verkoper.

Verkoper Wilhelminalaan 27 Reusel 22 februari 2021

Go the great support from Pit to sell my house. Very kind and efficient services have been provided by them. I sold my house within a week. Very appreciate their help and support.

Seller Grasmier 12 Eindhoven 16 februari 2021

Snelle service (ook voor last-minute afspraak) en gerichte persoonlijke aandacht! Diepgaande kennis van de markt en het aankoopproces. Goede adviezen en laagdrempelige communicatie. Anita is een topper die haar vak verstaat. Fijn mens en sterk team!

Aankoper Voorterweg 198 Eindhoven 13 februari 2021

Wij maakten een keuze tussen drie makelaars, maar kozen al snel voor Anita van Pit Makelaars. Natuurlijk waren de andere twee ook serieus, maar dat ging wat ons betreft mis toen zij de mogelijke verkoopprijs bepaalden. De een bood echt onder de maat, de ander bood iets hoger, maar we moesten rekening houden met minder. We voelden dat beide gingen voor de snelle winst. Dit in tegenstelling tot Anita. Haar benadering was direct al anders, met meer gevoel en positiever. Zij gaf belangrijke redenen aan voor de verkoopprijs die zij in gedachten had, zonder te weten wat de anderen hadden bepaald. Haar verkoopvoorstel was met redenen omkleed hoger. Die redenen bleken voor de koper dan ook de doorslag te geven. De prijs die wij er uiteindelijk voor kregen was een prima prijs. Daar kozen wij zelf voor. Wij wilden sneller verkopen omdat wij intussen een woning konden kopen. Bovendien was verkopen in december en in de coronatijd niet de allerbeste tijd om een deal te sluiten. Belangrijk was ook de prima begeleiding van de medewerkers vanuit het kantoor. Kortom, ons advies is: laat Pit Makelaars de verkoop doen.

Kees Martens Ligt 12 Veldhoven 2 februari 2021

Prettig contact. Professioneel advies. Maken voldoende tijd voor de verkoop. Mooie brochures en promotiefilm. Zeker aan te raden. Wat duurder, maar dat verdiend zich zeker terug.

Koen Staal Poelshof 16 Hooge Mierde 12 januari 2021

Ik had al ervaring met de aanpak en deskundigheid van Pit makelaars aangezien Anita als onze aankoopmakelaar heeft opgetreden. Nadat het besluit was gevallen om tot verkoop over te gaan van de Bokrijkstraat was het vertrouwen zo goed dat de keuze voor Pit makelaars als vanzelfsprekend was. Anita heeft ook in deze transactie bewezen uitstekende kennis van de markt te bezitten. De gekozen aanpak welke transparant was en het advies hebben geresulteerd in een zeer korte doorlooptijd en een gewenst resultaat. De dienstverlening was er één waarin ik als klant centraal stond en waarin de communicatie gedurende het gehele verkoopproces met team Pit makelaars optimaal was. Nogmaals dank Anita en team Pit makelaars!

Sandra Maatsen (Verkoper) Bokrijkstraat 11 Eindhoven 6 januari 2021

Great communication and service-minded. Huge market and legal knowledge underpinned with facts. The network of other companies needed during the process is the benefit.

Samir Barucija (Seller) Strijpsebaan 40 Veldhoven 2 december 2020

The communication went well and beyond every expectation. Reachable on the phone, email and social media. Very knowledgable and service-minded company. I will always use them and I can always recommend them as well.

Samir Barucija (Buyer) Pegbroekenlaan 73 Veldhoven 22 november 2020

Tijdens het volledige aankooptraject hebben wij Anita ervaren als aankoopmakelaar met een zakelijke en betrokken kijk op het gehele proces. Zij is in staat om je als verliefde kijker/koper in spé met beide benen op de grond te houden, ze geeft uitstekend advies wat niet alleen gericht is op het hier en nu maar ook kijkend naar de toekomst. Het is Anita gelukt om meteen een gevoel van vertrouwen te creëren. De samenwerking is zo goed bevallen dat het voor mij een no-brainer was om Anita ook de verkoop van mijn woning toe te vertrouwen. Ook hier met het gewenste resultaat. Ik kan Anita / Pit Makelaars van harte aanbevelen als aankoop- en verkoopmakelaar!

Sandra Maatsen Poolsterlaan 3 Eindhoven 10 november 2020

Wij hebben Anita Fiers van Pit Makelaars meegemaakt als een professionele en ervaren vakvrouw met de juiste kennis van zaken, betrouwbaar en service gericht. Met behoud van haar vrouwelijke kwaliteiten zoals gevoel, intuitie en empathisch vermogen heeft zij bewezen haar mannetje te staan daar waar nodig. En toen wij na de verkoop van onze woning ongewild in een lastige juridische kwestie belanden heeft zij ons met raad en daad bijgestaan wat geleid heeft tot de oplossing van die vervelende zaak. Wij vinden haar een Top makelaar en een bevelen haar van Harte aan.

Mevr. Noten (Verkoper) Pluto 20 Hapert 4 november 2020

Wij kijken terug op een prettig contact en een goede samenwerking met de makelaar tijdens de verkoop van onze woning.

Verkoper Kapteijnlaan 61 Veldhoven 3 november 2020

Goede service en advies om je huis verkoop klaar te maken met stylist erbij. En snel antwoord bij vragen.

Verkoper Zeegstraat 16 Reusel 31 oktober 2020

 

 

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons: