de sleutel tot ieders droomhuis

Reviews

I liked very much Anita, Emmie and the team. They were always very nice and supportive. The current housing situatie make me feel sometimes that we were bidding too high but only time will let us know if it was correct. Thanks for your time and help.

Buyer Libel 8 Veldhoven 27 februari 2024

Anita and the Pit Staff are all very knowledgeable in their field. From the moment we met Anita, she was positive in what she saw in our home. She knew how to market and present our home. We are extremely happy that we chose her and her staff. We would highly recommend her & the staff to our friends, especially if they are foreigners, as her English and culture awareness is excellent.

Seller Hondsberg 12 Veldhoven 23 februari 2024

Pit makelaar is super klantgericht, kent de markt als geen ander en heeft de hele verkoop tot in de puntjes geregeld! Van de styling tot de terugkoppeling over de bezichtigingen. Alles wordt zeer zorgvuldig en met oog voor detail aangepakt.

Verkoper Scheidingsstraat 58 Eindhoven 10 februari 2024

Uitstekend verlopen verkoop. Vlot, vriendelijk professioneel. Eerlijke info, goede communicatie, duidelijk ervaren dames. Aanrader dus dit kantoor. Veel dank!

Verkoper Willem-Alexanderstraat 5 Veldhoven 5 januari 2024

Pit is een fijne, betrouwbare, zakelijke maar ook sociale makelaar! Wij zijn erg blij met Pit! Zij zijn betrouwbaar en vriendelijk. Ze luisteren naar onze wensen en helpen ons mee in onze zoektocht. Door het contact middels een appgroep is het erg laagdrempelig om met hen contact op te nemen. Tijdens de bezichtigingen zijn ze erg deskundig en nemen ze ons mee in ons proces.

Aankoper Marenberg 23 Veldhoven 4 januari 2024

Fijn persoonlijk contact, zeer deskundig en advies op maat. Ontzorgen is ze eigen. Een topteam wat ik zeer zou adviseren.

Verkoper Lokbossen 38 Reusel 2 januari 2024

Amazing support from Anita and her team. They were available, supportive and well informed throughout the process.

Buyer Waterlinie 98 Eindhoven 20 december 2023

Prettig persoonlijk contact. Gemakkelijk dat financieel adviseur in hetzelfde pand zit. Snelle reactie op vragen.

Aankoper Laarstraat 30 Waalre 5 december 2023

Ze hebben ons prima begeleid met tips voor een beter resultaat te behalen. Als er een Michelinster bestond voor makelaars dan hadden ze er zeker een gewonnen. Een hele fijne samenwerking gehad.

Verkoper Kranenberg 3 in Veldhoven 29 september 2023

Pit makelaars made the whole process of buying a house really easy for us, also presented us with valuable advice on how to approach different parts of specific part of the procedure.

Buyer Zeelsterstraat 235 Eindhoven 13 september 2023

Fijne samenwerking gehad met de medewerkers van PIT makelaars.
Overleg over bezichtigingen ging goed en ze lieten na de bezichtigingen het huis keurig weer achter. Ook de adviezen en de foto/ styling service hebben geholpen om het huis goed te kunnen verkopen.

Verkoper Merefeltstraat 53 Veldhoven 1 september 2023

Very friendly and passionate people. Honest opinions in the customer's interest. Competent and experienced. Very open to expats.

Buyer Violierstraat 66 Eindhoven 11 juli 2023

We hebben heel fijn samengewerkt met de makelaar. Communicatie was top, zeer goede begeleiding. We hebben ook goede tips gekregen waardoor het huis snel verkocht is. We zijn dan ook zeer tevreden

Verkoper Waterstad 169 Eindhoven 26 juni 2023

Anita is a very knowledgeable expert in the housing market, she knows the inside and out of the market, houses, and negotiations. Danish is helping Anita, and is growing as an expert too! I would rate their service on the high end of scale. I would their service in the next endeavour and definitely recommend them.

Buyer Admetuslaan 3 Eindhoven 5 mei 2023

Very happy with the service and advice provided by Pit brokers. I would highly recommend Anita for any one interested in selling their house, She is top notch.

Seller Tureluur 23 Veldhoven 7 april 2023

The agent was always very helpful and considerate about my preferences, dedicated the time to really go through all documents and negotiate the best deal. Their expertise was very beneficial

Buyer Christina Bakker- van Bossestraat 40 Eindhoven 24 maart 2023

Het contact met Anita en medewerkers was super. Meedenkend en voor iedere vraag van ons meteen een antwoord. Heel goede begeleiding. We zijn heel tevreden en kunnen Pit makelaars zeker aanbevelen.

Verkoper Heuvelstraat 12 Veldhoven 23 maart 2023

Wij zijn goed geholpen met de verkoop van onze woning en zeer tevreden over de service van Pit makelaars.

Verkoper Libra 8 c Veldhoven 23 maart 2023

Super vriendelijke en positieve makelaar. Het team is goed bereikbaar (onder andere via whatsapp). Snel een reactie en/of antwoord op vragen. Mooie foto's en goede styling van de woning.

Verkoper Heistraat 1 Eindhoven 3 maart 2023

Anita Fiers en haar team hebben ons de afgelopen tijd geweldig geholpen met het vinden van een droomboerderij en wat zijn we blij dat we voor Pit makelaars gekozen hebben! Anita is uitstekend op de hoogte van de regionale markt en wist ons te behoeden voor alle valkuilen die we in dit proces tegen konden komen. We voelden ons in het hele proces ontzorgd, zodat we ons vooral konden concentreren op de aankoop. Iedere afspraak werd uitermate zorgvuldig nagekomen. De zoektocht naar ons droomhuis heeft even geduurd, maar Anita heeft zich van de eerste tot de laatste bezichtiging uitermate flexibel en altijd enthousiast opgesteld en zelfs met haar vakantie geschoven om ons tot dienst te zijn. Zouden we deze makelaar aanbevelen? Een volmondig JA!

Aankoper Driehuis 7 Casteren 28 januari 2023

Anita en haar team zijn erg deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Ze doen erg hun best om het verkoop proces heel goed te laten verlopen. Het was de tweede keer dat we via Pit een huis verkochten en dat was omdat het de eerste keer heel goed beviel. Ze zijn misschien niet de goedkoopste makelaar, maar wel een hele goede en ik raad ze zeker aan!

Verkoper Graskamp 16 Eindhoven 17 januari 2023

Snelle en accurate afhandeling die goed aansloot op onze behoefte/vraag. daarmee goed geholpen dus.

Verkoper De Koolhof 12 Veldhoven 15 januari 2023

Contact met makelaar was perfect. Wij zijn zeer tevreden alles was goed geregeld tot de overdracht toe echt een aanrader

Verkoper Slikdijk 8 Wintelre 2 januari 2023

De samenwerking met Pit makelaars hebben we als zeer prettig ervaren. De lijntjes zijn kort en er is persoonlijke aandacht. Ze denken mee en pakken het hele traject professioneel aan. Ik kan ze echt aanraden!!

Verkoper Landheer 20 Eindhoven 2 december 2022

Het contact was heel prettig en zeer laagdrempelig. We konden met alle vragen bij Anita en het team terecht.

Verkoper Klokkebeienstraat 20 Bladel 11 november 2022

Contact verliep goed en laagdrempelig. We wilden het huis snel de verkoop in en Pit heeft dit mogelijk gemaakt door alles direct te regelen voor ons.

Verkoper Smelen 92 Veldhoven 21 oktober 2022

Pit makelaars, Anita en haar team die er echt voor gaan, de markt goed kennen en ook het contact hebben wij als zeer prettig ervaren! Het hele plaatje klopt... Altijd goed bereikbaar en ze nam de tijd voor al onze vragen.
Wij zijn meer dan tevreden🌸

Verkoper De Kleine Lend 6 Reusel 17 oktober 2022

Pit Makelaars were extremely helpful and supportive and offer a lot in their services. For me, the process was very quick as they helped me to buy the first house I viewed, so I feel like I did not get to experience the full effect of their services.

Buyer 17 septemberstraat 19 Veldhoven 29 augustus 2022

It was very nice working with Anita, and we felt safe when choosing the house. She really thought about our needs, and advised us accordingly. Now we are very happy in our beautiful new house.

Buyer Comopad 28 Eindhoven 22 augustus 2022

Aardige vrouw die alle tijd heeft om het goed en duidelijk uit te leggen wat de stappen zijn, deskundig en altijd beschikbaar voor vragen.

Verkoper Kerktorenstraat 32 Veldhoven 20 juli 2022

Wij hebben uitstekende ervaring met PIT makelaars. Anita en het team hebben ons enorm goed geholpen en begeleid bij de verkoop van ons huis. De presentatie van ons huis op Funda zag er erg mooi uit, ook dankzij de hulp van de styliste en de vakkundige foto's en video. Dit heeft zeker bijgedragen aan de snelle verkoop van ons huis. Wij zouden iedereen dit makelaarskantoor aanraden.

Verkoper Roald Dahllaan 19 Eindhoven 1 juli 2022

Het contact met Pit liep helemaal geweldig. We hebben een heel prettig voorgesprek gehad en aan de hand daarvan hebben we besloten om met Pit in zee te gaan. Dit is prima bevallen. De voorbereiding voor de verkoop is goed begeleid. We kregen heel prettig advies en een goed stappenplan om mee aan de slag te gaan. Bij moeilijkheden of twijfel konden we altijd bij hun terecht en werden meteen geholpen of teruggebeld, bij wat voor vragen dan ook en ze hebben ons altijd vriendelijk te woord gestaan.
We zijn zijn dus met veel vertrouwen dit traject in gegaan en het is zeer naar tevredenheid verlopen en afgerond.

Verkoper Dorpstraat 36 Veldhoven 11 juni 2022

Pit Makelaars were extremely helpful and supportive and offer a lot in their services. For me, the process was very quick as they helped me to buy the first house I viewed, so I feel like I did not get to experience the full effect of their services.

 

Buyer 17 Septemberstraat 19 Veldhoven 30 mei 2022

I highly recommend Pit Makelaars. They are a high quality agency. We partnered with Pit Makelaars both to buy our home and later sell our home. Most any agent can help with the buying or selling a home - Pit Makelaars does it better by listening and supporting the buyer or seller through the process. It is the soft skills that make Pit Makelaars shine. The online presence is amazing.
Printed, electronic and in person communications are effective. Marketing materials are high quality. The agency is knowledgable and very easy to work with.

Seller De Regge 13 Eindhoven 16 mei 2022

Wij zijn heel erg te spreken over de service van Pit Makelaars. Je merkt aan alles dat je te maken hebt met een professionele partij die weet hoe de (lokale) markt in elkaar zit en die kennis van zaken heeft. Anita is erg betrokken en doet er alles aan om het maximale uit de verkoop te halen, bijv. door de samenwerking met de styliste van SpotOn. Dit hebben wij als zeer positief ervaren. Eerlijk is eerlijk, je betaalt er wel wat voor, maar het heeft echt wel een meerwaarde. Al met al dus zeker een aanrader!

Verkoper Smelen 13 Veldhoven 15 mei 2022

It was very nice working with Anita, and we felt safe when choosing the house. She really thought about our needs, and advised us accordingly. Now we are very happy in our beautiful new house.

Buyer Comopad 28 Eindhoven 29 april 2022

Pit makelaars were very good in helping me to find the ideal place. They maintained good communication and even carried out some viewings on my behalf while I was away. With an eye for details they provided great advice when bidding and viewing properties ect.

Buyer Graaf Adolfstraat 30 Eindhoven 19 april 2022

Anita heeft ons zeer goed geholpen bij het vinden en kopen van een huis. D.m.v. van deskundig advies en korte lijnen met bijvoorbeeld een hypotheekadviseur, vonden wij het echt een must om Pit makelaars in te huren. Contact is altijd persoonlijk en het fijne vonden wij dat ze zich echt opstelt als adviseur en iemand om mee te sparren. Ook in tijden van de coronamaatregelen konden we haar ook veel digitaal bereiken. Bedankt Anita & team voor jullie hulp!

Aankoper Mirabelweg 46 Eindhoven 13 april 2022

Anita heeft ons goed geholpen. Toch erg lastig om tot een goede prijs te komen als je zoiets kostbaars als een huis wil kopen. Uiteindelijk zelf iets gevonden, maar met hulp van Anita het juiste bod uitgebracht. Tegenwoordig is het zelf niet meer te doen om daarin de juiste keuze te maken en je hebt zo 10.000 euro extra uitgegeven. Dat blijft veel geld. Nu zelfs naderhand is ze nog beschikbaar voor vragen. Erg fijn als je nog met vragen zit over je nieuwe woning.

Aankoper Boerhaavelaan 20 Eindhoven 6 april 2022

Anita en haar team zetten dat extra stapje voor je, zodat je met een uitermate goed gevoel het verkoopproces in gang zet. Altijd bereikbaar voor vragen en je wordt continu op de hoogte gehouden. Erg prettige samenwerking, ik raad PIT dan ook bij iedereen aan en weet zeker dat ik een volgende keer weer bij Anita en haar team mijn huis zou verkopen!

Verkoper Torendreef 53 Bladel 5 april 2022

Anita is echt een top makelaar! Alles wordt tot op de puntjes perfect geregeld en gedaan. Van foto’s tot styling. Alles perfect! Wij zijn meer dan tevreden 🤩

Verkoper Aquila 40 Veldhoven 31 maart 2022

Prima ervaring met Pit makelaars, goede kennis van de omgeving en zijn goed geadviseerd en begeleid met de verkoop van de woning.

Verkoper Bisschop Rythoviusweg 3 Eersel 16 maart 2022

Fijne makelaar, goede service, snel en attent. Zou zo weer in zee gaan met haar.
De kostprijs is best hoog maar er wordt ook echt goede dienstverlening gegeven; ik kon altijd bellen en kreeg steeds een reactie; op vragen werd ook snel gereageerd.

Verkoper Torenvalk 18 Veldhoven 23 februari 2022

Pit Makelaars is een aankoopmakelaar die je bij iedere stap ondersteund van begin tot eind. Ze bewaken de kaders van de aankopende partij goed en zorgt dat je alle informatie krijgt over de woning waar je interesse in hebt.

Aankoper Den Bogerd 5 Hoogeloon 11 februari 2022

Wij hadden meteen een goed gevoel bij ons eerste verkoopgesprek met Anita van Pit makelaars. Een professionele en ervaren vakvrouw met de juiste kennis van zaken, betrouwbaar en service gericht. Een mooie brochure en promotiefilm en maakt gebruik van een goede styliste @SpotOn.
Ik kan Anita /Pit makelaars van harte aanbevelen als verkoopmakelaar.

Verkoper Hulst 23 Veldhoven 27 december 2021

We hebben 20 jaar geleden al kennis gemaakt met Anita van Pit makelaars voor de koop van ons huidige huis. Daar hadden we toen al hele fijne ervaringen mee. Vandaar de keus nu weer voor Pit makelaars. De contacten lopen heel snel, duidelijke afspraken en snelle reacties. Een geruststellend woord en deskundig advies. Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van onze huidige woning zijn wij heel erg tevreden over Pit makelaars. Verder ook korte lijntjes met de hypotheekadviseur waardoor snel handelen mogelijk was. Kortom echt aan te raden.

Aankoper Landrop 3 a Hoogeloon 21 december 2021

Van begin tot einde straalde Anita zelfvertrouwen uit en heeft een enorme inzet getoond! Ook haar assistent en de gehele crew straalde deskundigheid uit.

Verkoper Braak 3 Veldhoven 26 november 2021

Zeer professionele werkwijze, gedreven, vakbekwaam en integer! Korte lijnen met andere disciplines zodat er snel geschakeld kan worden. Contacten verlopen uiterst persoonlijk en vriendelijk.

Verkoper Aquila 2 Veldhoven 28 oktober 2021

Very happy with their service. They really got us the best possible price for our home.

Verkoper Plevier 42 Veldhoven 28 september 2021

Met name fijn, snel en persoonlijk contact. Er werd snel geschakeld en meegedacht voor zowel de aangekochte woning als de verkochte woning!

Verkoper Reeneik 12 Reusel 21 april 2021

Super fijne, deskundige mensen werken er bij Pit makelaars. Het contact verliep erg soepel en vlotjes.

Verkoper Graspieper 105 Eindhoven 13 april 2021

Anita Fiers van Pit makelaars is een aanrader! Zij heeft veel kennis van de markt en doet goed haar vooronderzoek bij het bepalen van de verkoopprijs. Zij heeft door middel van haar aanpak onze woning heel goed en snel weten te verkopen. Met een stylist, video-opname, brochure en haar aanpak was onze woning direct nadat het op funda kwam al vol gepland met bezichtigingen, wat uiteindelijk resulteerde in een mooie verkoop. Anita en haar team houden je op de hoogte van de statussen, je kunt verslagen van de bezichtigingen meelezen en gaan voor goud.

Juliet Postma Plevier 44 Veldhoven 6 april 2021

Anita en haar team geven goede en zeer deskundige begeleiding, houden je goed op de hoogte van alles en staan altijd voor je klaar. Hebben een frisse blik, weten wat de markt doet en hoe je je huis moet presenteren. Een top team! Wij zijn super tevreden en raden Pit makelaars bij iedereen aan!

Verkoper Grasdreef 37 Eindhoven 29 maart 2021

Anita en haar team zijn zeer deskundig en bekwaam. Ze communiceren snel en duidelijk, staan altijd voor je klaar en nemen je goed mee in het proces van de verkoop. Wij zijn super tevreden en raden het team van Pit Makelaars bij iedereen aan.

Verkoper Gagelveld 13 Reusel 24 maart 2021

Anita and her team were very friendly, helpful and made it possible for me to find my house very quickly. They made sure that the house was properly checked and supported me with every aspect of buying a house. I recommend the service 100%

Buyer Broederhof 18 Veldhoven 8 maart 2021

Superfijn contact. Snel een duidelijk beeld wat onze wensen waren en dat ook overgebracht naar de verkoper.

Verkoper Wilhelminalaan 27 Reusel 22 februari 2021

Go the great support from Pit to sell my house. Very kind and efficient services have been provided by them. I sold my house within a week. Very appreciate their help and support.

Seller Grasmier 12 Eindhoven 16 februari 2021

Snelle service (ook voor last-minute afspraak) en gerichte persoonlijke aandacht! Diepgaande kennis van de markt en het aankoopproces. Goede adviezen en laagdrempelige communicatie. Anita is een topper die haar vak verstaat. Fijn mens en sterk team!

Aankoper Voorterweg 198 Eindhoven 13 februari 2021

Wij maakten een keuze tussen drie makelaars, maar kozen al snel voor Anita van Pit Makelaars. Natuurlijk waren de andere twee ook serieus, maar dat ging wat ons betreft mis toen zij de mogelijke verkoopprijs bepaalden. De een bood echt onder de maat, de ander bood iets hoger, maar we moesten rekening houden met minder. We voelden dat beide gingen voor de snelle winst. Dit in tegenstelling tot Anita. Haar benadering was direct al anders, met meer gevoel en positiever. Zij gaf belangrijke redenen aan voor de verkoopprijs die zij in gedachten had, zonder te weten wat de anderen hadden bepaald. Haar verkoopvoorstel was met redenen omkleed hoger. Die redenen bleken voor de koper dan ook de doorslag te geven. De prijs die wij er uiteindelijk voor kregen was een prima prijs. Daar kozen wij zelf voor. Wij wilden sneller verkopen omdat wij intussen een woning konden kopen. Bovendien was verkopen in december en in de coronatijd niet de allerbeste tijd om een deal te sluiten. Belangrijk was ook de prima begeleiding van de medewerkers vanuit het kantoor. Kortom, ons advies is: laat Pit Makelaars de verkoop doen.

Kees Martens Ligt 12 Veldhoven 2 februari 2021

Prettig contact. Professioneel advies. Maken voldoende tijd voor de verkoop. Mooie brochures en promotiefilm. Zeker aan te raden. Wat duurder, maar dat verdiend zich zeker terug.

Koen Staal Poelshof 16 Hooge Mierde 12 januari 2021

Ik had al ervaring met de aanpak en deskundigheid van Pit makelaars aangezien Anita als onze aankoopmakelaar heeft opgetreden. Nadat het besluit was gevallen om tot verkoop over te gaan van de Bokrijkstraat was het vertrouwen zo goed dat de keuze voor Pit makelaars als vanzelfsprekend was. Anita heeft ook in deze transactie bewezen uitstekende kennis van de markt te bezitten. De gekozen aanpak welke transparant was en het advies hebben geresulteerd in een zeer korte doorlooptijd en een gewenst resultaat. De dienstverlening was er één waarin ik als klant centraal stond en waarin de communicatie gedurende het gehele verkoopproces met team Pit makelaars optimaal was. Nogmaals dank Anita en team Pit makelaars!

Sandra Maatsen (Verkoper) Bokrijkstraat 11 Eindhoven 6 januari 2021

Great communication and service-minded. Huge market and legal knowledge underpinned with facts. The network of other companies needed during the process is the benefit.

Samir Barucija (Seller) Strijpsebaan 40 Veldhoven 2 december 2020

The communication went well and beyond every expectation. Reachable on the phone, email and social media. Very knowledgable and service-minded company. I will always use them and I can always recommend them as well.

Samir Barucija (Buyer) Pegbroekenlaan 73 Veldhoven 22 november 2020

Tijdens het volledige aankooptraject hebben wij Anita ervaren als aankoopmakelaar met een zakelijke en betrokken kijk op het gehele proces. Zij is in staat om je als verliefde kijker/koper in spé met beide benen op de grond te houden, ze geeft uitstekend advies wat niet alleen gericht is op het hier en nu maar ook kijkend naar de toekomst. Het is Anita gelukt om meteen een gevoel van vertrouwen te creëren. De samenwerking is zo goed bevallen dat het voor mij een no-brainer was om Anita ook de verkoop van mijn woning toe te vertrouwen. Ook hier met het gewenste resultaat. Ik kan Anita / Pit Makelaars van harte aanbevelen als aankoop- en verkoopmakelaar!

Sandra Maatsen Poolsterlaan 3 Eindhoven 10 november 2020

Wij hebben Anita Fiers van Pit Makelaars meegemaakt als een professionele en ervaren vakvrouw met de juiste kennis van zaken, betrouwbaar en service gericht. Met behoud van haar vrouwelijke kwaliteiten zoals gevoel, intuitie en empathisch vermogen heeft zij bewezen haar mannetje te staan daar waar nodig. En toen wij na de verkoop van onze woning ongewild in een lastige juridische kwestie belanden heeft zij ons met raad en daad bijgestaan wat geleid heeft tot de oplossing van die vervelende zaak. Wij vinden haar een Top makelaar en een bevelen haar van Harte aan.

Mevr. Noten (Verkoper) Pluto 20 Hapert 4 november 2020

Wij kijken terug op een prettig contact en een goede samenwerking met de makelaar tijdens de verkoop van onze woning.

Verkoper Kapteijnlaan 61 Veldhoven 3 november 2020

Goede service en advies om je huis verkoop klaar te maken met stylist erbij. En snel antwoord bij vragen.

Verkoper Zeegstraat 16 Reusel 31 oktober 2020

 

 

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons: