de sleutel tot ieders droomhuis

Over ons

100% focus op resultaat

Wij geloven dat elke opdrachtgever en elk huis maximale aandacht verdienen. Tijd en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Echte aandacht is meer dan alleen luisteren. Het is ook betrokken zijn, je verdiepen in de situatie van de (ver)kopers en een strategie op maat uitwerken. Aandacht zit ook in de kleinste details: eerlijk advies en het nakomen van afspraken.

De aan- of verkoop van een woning is een van de grootste financiële beslissingen die je ooit neemt. Wij hebben de (markt)kennis en ervaring om je hierbij professioneel te ondersteunen. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de regio.

Pit makelaars werkt samen met professionele partners zoals bouwtechnici, stylisten en vastgoedfotografen. We zetten (social) media succesvol in voor onze opdrachtgevers. Wij geloven dat  alleen een perfecte presentatie resulteert in een optimale opbrengst. Met een professioneel magazine, foto’s en video’s realiseren we hogere verkoopopbrengsten voor onze opdrachtgevers.

Het plaatje verkoopt.

Wat klanten over ons zeggen:

De heer W. ten Have “Makelaar heeft ons van tevoren vrijblijvend geïnformeerd. We waren van plan ons huis zelf te verkopen. Haar aanpak en uitleg over de inhoud was zo professioneel dat we gelijk gekozen hebben om haar de opdracht te geven. Tijdens het verkoopproces zijn we steeds correct geïnformeerd over de situatie en de kansen. Ook rekening gehouden met specifieke omstandigheden. Gewoonweg knap stukje maatwerk geleverd. Erg tevreden !!”

Pit makelaars is een eigentijds makelaarskantoor met een frisse blik en 100% focus op resultaat. Ga jij je huis kopen of verkopen? Wij zijn uitstekend bereikbaar via telefoon, e-mail, whatsapp of social media.

Bekijk onze partners

Onze medewerkers

Anita Fiers

Anita Fiers

N.V.M makelaar o.g.

Ik ben gek op mijn (pleeg)kinderen, skiën en de zee. In mijn werk geldt ook geen zee te diep, geen berg te hoog.

Danish Wouters

Danish Wouters

Medewerker binnendienst

Met hard werken & recht op mijn doel af, dat is het pad wat ik volg!

Emmie Bogaart

Emmie Bogaart

Kandidaat Makelaar

Ik regel alles tot in detail. Met een grote glimlach zorg ik voor onze klanten (en natuurlijk voor mijn 3 kinderen)!

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons: