de sleutel tot ieders droomhuis

Verkoopmakelaar

Een huis verkopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het van belang dat je bij deze belangrijke transactie wordt voorzien van vakkundig advies. Door onze kennis en ervaring kunnen wij je optimaal adviseren.

De verkoop van een woning wordt bij Pit Makelaars met de grootst mogelijke zorg begeleid. Hierbij staat niet alleen het huis maar zeker ook de mens voor ons centraal. Wij zorgen er voor dat je een “goed gevoel” hebt bij de verkoop van jouw woning. Ons team wordt gedreven door passie voor het vak. De perfecte basis voor optimale service en dienstverlening. Met onze persoonlijke aanpak krijg je een advies op maat.

De voordelen van Pit makelaars op een rij:

  • Uitgebreid magazine met professionele  foto’s en tekeningen;
  • Mooie woningvideo;
  • De woning wordt gepresenteerd bij alle NVM-makelaars in de regio;
  • Uitgebreide presentatie van uw woning op funda & www.pitmakelaars.com (met digitale tekeningen, foto’s en kadastrale gegevens);
  • Deskundige begeleiding van bezichtigingen;
  • Deskundig advies bij de onderhandelingen;
  • Opstellen en uitleggen van de koopakte;
  • Begeleiding bij de levering bij de notaris.

Je krijgt van ons optimale ondersteuning van het begin van het verkoopproces tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Misschien vindt je het prettig om eerst eens vrijblijvend van gedachten te wisselen? Bel dan (040) 255 30 03 en vraag naar Anita Fiers. Ik sta in de startblokken om je te begeleiden bij de verkoop de woning!

Identificatie en Wwft

Meer lezen

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons:

Wat onze klanten van deze dienst vinden:

Eerste contact met Anita was heel fijn. Samen met de kennis van de markt gaf dit de doorslag voor Pit

Verkoper Hertgang 88 Veldhoven 21 maart 2024

Pit makelaar is super klantgericht, kent de markt als geen ander en heeft de hele verkoop tot in de puntjes geregeld! Van de styling tot de terugkoppeling over de bezichtigingen. Alles wordt zeer zorgvuldig en met oog voor detail aangepakt.

Verkoper Scheidingsstraat 58 Eindhoven 10 februari 2024

Uitstekend verlopen verkoop. Vlot, vriendelijk professioneel. Eerlijke info, goede communicatie, duidelijk ervaren dames. Aanrader dus dit kantoor. Veel dank!

Verkoper Willem-Alexanderstraat 5 Veldhoven 5 januari 2024

Fijn persoonlijk contact, zeer deskundig en advies op maat. Ontzorgen is ze eigen. Een topteam wat ik zeer zou adviseren.

Verkoper Lokbossen 38 Reusel 2 januari 2024

Ze hebben ons prima begeleid met tips voor een beter resultaat te behalen. Als er een Michelinster bestond voor makelaars dan hadden ze er zeker een gewonnen. Een hele fijne samenwerking gehad.

Verkoper Kranenberg 3 in Veldhoven 29 september 2023

Fijne samenwerking gehad met de medewerkers van PIT makelaars.
Overleg over bezichtigingen ging goed en ze lieten na de bezichtigingen het huis keurig weer achter. Ook de adviezen en de foto/ styling service hebben geholpen om het huis goed te kunnen verkopen.

Verkoper Merefeltstraat 53 Veldhoven 1 september 2023

We hebben heel fijn samengewerkt met de makelaar. Communicatie was top, zeer goede begeleiding. We hebben ook goede tips gekregen waardoor het huis snel verkocht is. We zijn dan ook zeer tevreden

Verkoper Waterstad 169 Eindhoven 26 juni 2023

Super fijne, deskundige mensen werken er bij Pit makelaars. Het contact verliep erg soepel en vlotjes.

Verkoper Graspieper 105 Eindhoven 13 april 2021

Anita Fiers van Pit makelaars is een aanrader! Zij heeft veel kennis van de markt en doet goed haar vooronderzoek bij het bepalen van de verkoopprijs. Zij heeft door middel van haar aanpak onze woning heel goed en snel weten te verkopen. Met een stylist, video-opname, brochure en haar aanpak was onze woning direct nadat het op funda kwam al vol gepland met bezichtigingen, wat uiteindelijk resulteerde in een mooie verkoop. Anita en haar team houden je op de hoogte van de statussen, je kunt verslagen van de bezichtigingen meelezen en gaan voor goud.

Juliet Postma Plevier 44 Veldhoven 6 april 2021

Anita en haar team geven goede en zeer deskundige begeleiding, houden je goed op de hoogte van alles en staan altijd voor je klaar. Hebben een frisse blik, weten wat de markt doet en hoe je je huis moet presenteren. Een top team! Wij zijn super tevreden en raden Pit makelaars bij iedereen aan!

Verkoper Grasdreef 37 Eindhoven 29 maart 2021

Anita en haar team zijn zeer deskundig en bekwaam. Ze communiceren snel en duidelijk, staan altijd voor je klaar en nemen je goed mee in het proces van de verkoop. Wij zijn super tevreden en raden het team van Pit Makelaars bij iedereen aan.

Verkoper Gagelveld 13 Reusel 24 maart 2021

Superfijn contact. Snel een duidelijk beeld wat onze wensen waren en dat ook overgebracht naar de verkoper.

Verkoper Wilhelminalaan 27 Reusel 22 februari 2021

Go the great support from Pit to sell my house. Very kind and efficient services have been provided by them. I sold my house within a week. Very appreciate their help and support.

Seller Grasmier 12 Eindhoven 16 februari 2021

Wij maakten een keuze tussen drie makelaars, maar kozen al snel voor Anita van Pit Makelaars. Natuurlijk waren de andere twee ook serieus, maar dat ging wat ons betreft mis toen zij de mogelijke verkoopprijs bepaalden. De een bood echt onder de maat, de ander bood iets hoger, maar we moesten rekening houden met minder. We voelden dat beide gingen voor de snelle winst. Dit in tegenstelling tot Anita. Haar benadering was direct al anders, met meer gevoel en positiever. Zij gaf belangrijke redenen aan voor de verkoopprijs die zij in gedachten had, zonder te weten wat de anderen hadden bepaald. Haar verkoopvoorstel was met redenen omkleed hoger. Die redenen bleken voor de koper dan ook de doorslag te geven. De prijs die wij er uiteindelijk voor kregen was een prima prijs. Daar kozen wij zelf voor. Wij wilden sneller verkopen omdat wij intussen een woning konden kopen. Bovendien was verkopen in december en in de coronatijd niet de allerbeste tijd om een deal te sluiten. Belangrijk was ook de prima begeleiding van de medewerkers vanuit het kantoor. Kortom, ons advies is: laat Pit Makelaars de verkoop doen.

Kees Martens Ligt 12 Veldhoven 2 februari 2021

Prettig contact. Professioneel advies. Maken voldoende tijd voor de verkoop. Mooie brochures en promotiefilm. Zeker aan te raden. Wat duurder, maar dat verdiend zich zeker terug.

Koen Staal Poelshof 16 Hooge Mierde 12 januari 2021

Ik had al ervaring met de aanpak en deskundigheid van Pit makelaars aangezien Anita als onze aankoopmakelaar heeft opgetreden. Nadat het besluit was gevallen om tot verkoop over te gaan van de Bokrijkstraat was het vertrouwen zo goed dat de keuze voor Pit makelaars als vanzelfsprekend was. Anita heeft ook in deze transactie bewezen uitstekende kennis van de markt te bezitten. De gekozen aanpak welke transparant was en het advies hebben geresulteerd in een zeer korte doorlooptijd en een gewenst resultaat. De dienstverlening was er één waarin ik als klant centraal stond en waarin de communicatie gedurende het gehele verkoopproces met team Pit makelaars optimaal was. Nogmaals dank Anita en team Pit makelaars!

Sandra Maatsen (Verkoper) Bokrijkstraat 11 Eindhoven 6 januari 2021

Great communication and service-minded. Huge market and legal knowledge underpinned with facts. The network of other companies needed during the process is the benefit.

Samir Barucija (Seller) Strijpsebaan 40 Veldhoven 2 december 2020

Wij hebben Anita Fiers van Pit Makelaars meegemaakt als een professionele en ervaren vakvrouw met de juiste kennis van zaken, betrouwbaar en service gericht. Met behoud van haar vrouwelijke kwaliteiten zoals gevoel, intuitie en empathisch vermogen heeft zij bewezen haar mannetje te staan daar waar nodig. En toen wij na de verkoop van onze woning ongewild in een lastige juridische kwestie belanden heeft zij ons met raad en daad bijgestaan wat geleid heeft tot de oplossing van die vervelende zaak. Wij vinden haar een Top makelaar en een bevelen haar van Harte aan.

Mevr. Noten (Verkoper) Pluto 20 Hapert 4 november 2020

Wij kijken terug op een prettig contact en een goede samenwerking met de makelaar tijdens de verkoop van onze woning.

Verkoper Kapteijnlaan 61 Veldhoven 3 november 2020

Goede service en advies om je huis verkoop klaar te maken met stylist erbij. En snel antwoord bij vragen.

Verkoper Zeegstraat 16 Reusel 31 oktober 2020