de sleutel tot ieders droomhuis

Aankoopmakelaar

Waarom

Het is zover jullie gaan een huis kopen. Dit is een van de grootste beslissingen in je leven . Heel vaak krijg je dan te maken met de verkopend makelaar van de woning. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet jullie belang, maar dat van de verkoper. Veel mensen weten dit niet en denken dat de verkopend makelaar hun makelaar is. Neem daarom altijd je eigen, onafhankelijke adviseur in de arm: Je eigen aankoopmakelaar.

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is niet verplicht. Let op: Je mist dan wel haar kennis en ervaring en moet ook zelf gaan onderhandelen met de verkoopmakelaar. Denk maar eens aan twee mensen met een juridisch conflict. Dan neemt toch ook elke partij een eigen adviseur in de arm? Met makelaars is het precies hetzelfde. Een huis kopen doe je immers niet elke dag. Juist dan is het wel zo prettig als een deskundige NVM-makelaar voor jouw belangen opkomt.

Een NVM-makelaar mag nooit zowel voor de verkoper en voor de koper optreden bij één en hetzelfde huis. Net als een advocaat die niet op hetzelfde moment voor beide partijen op mag treden.

Wij gaan voor jullie zorgen tijdens het aankoopproces. Als professional weten wij precies waar we op moeten letten: bouwkundige staat, omgevingsfactoren, marktwaarde en concurrerend aanbod. Wij houden je met twee benen op de grond zodat jullie in alle rust kunnen dromen over de toekomst in je nieuwe huis.

Intake

De eerste kennismaking begint met een oriënterend gesprek bij jullie thuis of bij ons op kantoor. We nemen rustig de tijd zodat jullie je wensen kunnen vertellen. Wij leggen onze dienstverlening graag verder uit.

Identificatie en Wwft

Meer lezen

 

Wat onze klanten van deze dienst vinden:

Soepel contact, snel reageren, en oprecht en eerlijk advies. Goed onderbouwd advies van bod dat uitgebracht werd

Aankoper Biezebeek 8 Veldhoven 15 maart 2024

I liked very much Anita, Emmie and the team. They were always very nice and supportive. The current housing situatie make me feel sometimes that we were bidding too high but only time will let us know if it was correct. Thanks for your time and help.

Buyer Libel 8 Veldhoven 27 februari 2024

Anita and the Pit Staff are all very knowledgeable in their field. From the moment we met Anita, she was positive in what she saw in our home. She knew how to market and present our home. We are extremely happy that we chose her and her staff. We would highly recommend her & the staff to our friends, especially if they are foreigners, as her English and culture awareness is excellent.

Seller Hondsberg 12 Veldhoven 23 februari 2024

Pit is een fijne, betrouwbare, zakelijke maar ook sociale makelaar! Wij zijn erg blij met Pit! Zij zijn betrouwbaar en vriendelijk. Ze luisteren naar onze wensen en helpen ons mee in onze zoektocht. Door het contact middels een appgroep is het erg laagdrempelig om met hen contact op te nemen. Tijdens de bezichtigingen zijn ze erg deskundig en nemen ze ons mee in ons proces.

Aankoper Marenberg 23 Veldhoven 4 januari 2024

Amazing support from Anita and her team. They were available, supportive and well informed throughout the process.

Buyer Waterlinie 98 Eindhoven 20 december 2023

Prettig persoonlijk contact. Gemakkelijk dat financieel adviseur in hetzelfde pand zit. Snelle reactie op vragen.

Aankoper Laarstraat 30 Waalre 5 december 2023

Pit makelaars made the whole process of buying a house really easy for us, also presented us with valuable advice on how to approach different parts of specific part of the procedure.

Buyer Zeelsterstraat 235 Eindhoven 13 september 2023

Very friendly and passionate people. Honest opinions in the customer's interest. Competent and experienced. Very open to expats.

Buyer Violierstraat 66 Eindhoven 11 juli 2023

Anita is a very knowledgeable expert in the housing market, she knows the inside and out of the market, houses, and negotiations. Danish is helping Anita, and is growing as an expert too! I would rate their service on the high end of scale. I would their service in the next endeavour and definitely recommend them.

Buyer Admetuslaan 3 Eindhoven 5 mei 2023

The agent was always very helpful and considerate about my preferences, dedicated the time to really go through all documents and negotiate the best deal. Their expertise was very beneficial

Buyer Christina Bakker- van Bossestraat 40 Eindhoven 24 maart 2023

Anita Fiers en haar team hebben ons de afgelopen tijd geweldig geholpen met het vinden van een droomboerderij en wat zijn we blij dat we voor Pit makelaars gekozen hebben! Anita is uitstekend op de hoogte van de regionale markt en wist ons te behoeden voor alle valkuilen die we in dit proces tegen konden komen. We voelden ons in het hele proces ontzorgd, zodat we ons vooral konden concentreren op de aankoop. Iedere afspraak werd uitermate zorgvuldig nagekomen. De zoektocht naar ons droomhuis heeft even geduurd, maar Anita heeft zich van de eerste tot de laatste bezichtiging uitermate flexibel en altijd enthousiast opgesteld en zelfs met haar vakantie geschoven om ons tot dienst te zijn. Zouden we deze makelaar aanbevelen? Een volmondig JA!

Aankoper Driehuis 7 Casteren 28 januari 2023

Anita and her team were very friendly, helpful and made it possible for me to find my house very quickly. They made sure that the house was properly checked and supported me with every aspect of buying a house. I recommend the service 100%

Buyer Broederhof 18 Veldhoven 8 maart 2021

Snelle service (ook voor last-minute afspraak) en gerichte persoonlijke aandacht! Diepgaande kennis van de markt en het aankoopproces. Goede adviezen en laagdrempelige communicatie. Anita is een topper die haar vak verstaat. Fijn mens en sterk team!

Aankoper Voorterweg 198 Eindhoven 13 februari 2021

The communication went well and beyond every expectation. Reachable on the phone, email and social media. Very knowledgable and service-minded company. I will always use them and I can always recommend them as well.

Samir Barucija (Buyer) Pegbroekenlaan 73 Veldhoven 22 november 2020

Tijdens het volledige aankooptraject hebben wij Anita ervaren als aankoopmakelaar met een zakelijke en betrokken kijk op het gehele proces. Zij is in staat om je als verliefde kijker/koper in spé met beide benen op de grond te houden, ze geeft uitstekend advies wat niet alleen gericht is op het hier en nu maar ook kijkend naar de toekomst. Het is Anita gelukt om meteen een gevoel van vertrouwen te creëren. De samenwerking is zo goed bevallen dat het voor mij een no-brainer was om Anita ook de verkoop van mijn woning toe te vertrouwen. Ook hier met het gewenste resultaat. Ik kan Anita / Pit Makelaars van harte aanbevelen als aankoop- en verkoopmakelaar!

Sandra Maatsen Poolsterlaan 3 Eindhoven 10 november 2020

<< Prev
Next >>

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons: