de sleutel tot ieders droomhuis

Aankoopmakelaar

Waarom

Het is zover jullie gaan een huis kopen. Dit is een van de grootste beslissingen in je leven . Heel vaak krijg je dan te maken met de verkopend makelaar van de woning. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet jullie belang, maar dat van de verkoper. Veel mensen weten dit niet en denken dat de verkopend makelaar hun makelaar is. Neem daarom altijd je eigen, onafhankelijke adviseur in de arm: Je eigen aankoopmakelaar.

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is niet verplicht. Let op: Je mist dan wel haar kennis en ervaring en moet ook zelf gaan onderhandelen met de verkoopmakelaar. Denk maar eens aan twee mensen met een juridisch conflict. Dan neemt toch ook elke partij een eigen adviseur in de arm? Met makelaars is het precies hetzelfde. Een huis kopen doe je immers niet elke dag. Juist dan is het wel zo prettig als een deskundige NVM-makelaar voor jouw belangen opkomt.

Een NVM-makelaar mag nooit zowel voor de verkoper en voor de koper optreden bij één en hetzelfde huis. Net als een advocaat die niet op hetzelfde moment voor beide partijen op mag treden.

Wij gaan voor jullie zorgen tijdens het aankoopproces. Als professional weten wij precies waar we op moeten letten: bouwkundige staat, omgevingsfactoren, marktwaarde en concurrerend aanbod. Wij houden je met twee benen op de grond zodat jullie in alle rust kunnen dromen over de toekomst in je nieuwe huis.

Intake

De eerste kennismaking begint met een oriënterend gesprek bij jullie thuis of bij ons op kantoor. We nemen rustig de tijd zodat jullie je wensen kunnen vertellen. Wij leggen onze dienstverlening graag verder uit.

Identificatie en Wwft

Meer lezen

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons: