de sleutel tot ieders droomhuis

Tijd voor taart: Pit Makelaars 1 jaar!

20 mei 2019

Één jaar, en wat voor een! We verkochten maar liefst 36 woningen en hielpen 13 mensen bij de aankoop van hun nieuwe huis. Ook mochten we 3 gelukkige huurders de sleutel van hun nieuwe huis overhandigen. Dank je wel opdrachtgevers voor het vertrouwen dat we van jullie ontvingen!

Cijfers waar we trots op zijn
We hebben het succes van het ‘oude’ makelaarskantoor voort kunnen zetten onder onze nieuwe naam. Pit Makelaars gelooft dat elke opdrachtgever en elk huis de maximale aandacht verdienen. Met resultaat!

Maar liefst 90% van de woningen werd binnen 1 maand verkocht! 16% van de woningen verkochten we voor de vraagprijs en 41% van de verkopen vond zelfs boven de vraagprijs plaats. Ook op Funda hebben onze klanten hun waardering voor ons uitgesproken: gemiddeld beoordelen verkopers ons met een 9,2. Het cijfer waar we minstens zo trots op zijn is de 9,4 waarmee onze aankoopdienst wordt beoordeeld.

Samenwerking met professionals van het hoogste niveau
Woningstyling maakt het verschil. Hiervoor werken wij samen met enkel professionals van het hoogste niveau. Samen met het team van Spot On Vastgoedstyling en Fotodezign wordt een hoogwaardig magazine van elk huis opgesteld. De optimale woningpresentatie op Funda met plattegronden, 360°-foto’s en een mooie video zorgen voor verkoop voor een hogere prijs en binnen een korte tijd.