de sleutel tot ieders droomhuis

Hoogstraat 157 Eindhoven

Verkocht

Specificaties:

Vraagprijs: € 150.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 71 m2
  • Perceel: 42 m2
  • Inhoud: 264 m3
  • Bouwjaar: 1922
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Welkom in deze 2-onder-1-kapwoning, gelegen op een prachtige locatie binnen de ring van Eindhoven. De woning kan geheel naar eigen inzicht gemoderniseerd worden. Vele voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid van deze woning. Voor je dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van de Jumbo of Albert Heijn, welke op steenworp afstand gelegen zijn. De Genneper parken met de boerderij, midgetgolfbaan en groot wandelgebied, zijn uitstekend te bereiken. Als je naar het stadscentrum wilt, kost je dat slechts 5 fietsminuten. Maar ook de uitvalswegen, snelwegen, diverse sportaccommodaties en basisscholen zijn in de directe nabijheid gelegen.

De woning moet geheel gerenoveerd worden maar de ligging en de ruimte maken dit zeker de moeite waard. Het is voor een belegger of handige klusser een leuke uitdaging om hier iets moois van te maken!
Dit object heeft geen tuin of buitenruimte.

Op 13 oktober van 11:00 t/m 13:00 uur en op 17 oktober van 16:00 t/m 18:00 uur is er een open huis.

*Woonkamer:
De woonkamer is voorzien van een parketvloer, spuitwerk wanden en een kunststof schroten plafond. Daarnaast beschikt deze ruimte over een sierschouw. Het heeft vele mogelijkheden en potentie om een gezellige, sfeervolle ruimte van te maken. In deze ruimte zit een gas- en elektrameter.

*Verdieping:
De eerste verdieping beschikt over 3 kamers en is bijzonder licht door de raampartijen aan de voor- en achterzijde. Één kamer heeft een zeer eenvoudig keukenblok. De andere 2 kamers hebben een mooie open doorgang naar elkaar en kunnen als 2 slaapkamers dienen.

Bijzonderheden:
* De uitstraling van de woning dient aan de buitenkant hetzelfde te blijven.
* Aan de zijkant van het te koop staande object hangt een reclamebord van Antiekhandel Van de Moosdijk. Dit bord (of een bord van eenzelfde grootte) zal blijven hangen gedurende de tijd dat betreffende antiekhandel zaak houdt in het naastgelegen object. (Deze afspraak zal ook in de leveringsakte vastgelegd worden)
* Het transport zal plaats vinden bij de projectnotaris, Pigmans Ras Janssen Notarissen in Eindhoven.
* Er is op dit moment geen eigen CV ketel in de woning aanwezig, leidingen dienen gesplitst te worden.
* De tweekapper is op dit moment nog 1 woning. Alle splitsingskosten komen voor rekening van koper.

Bij interesse kan dit kenbaar gemaakt worden via het biedingsformulier wat uiterlijk 24 oktober om 10 uur bij ons kantoor ontvangen moet zijn.

Locatie:

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons: