de sleutel tot ieders droomhuis

Dennenoord 6 Hapert

Specificaties:

Huurprijs: € 950 p.m.


  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Perceel: 112 m2
  • Inhoud: 398 m3
  • Bouwjaar: 2018
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3
  • Ligging: in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

In maart/april 2019 wordt deze woning opgeleverd en is voor onbepaalde tijd te huur.

Aan de rand van het Brabantse Hapert wordt de luxe nieuwbouwwijk Wijerspark gerealiseerd. Grenzend aan een natuurgebied en met een enkele toegangsweg voor autoverkeer naar de wijk, woont u hier in een rustige, mooie en groene omgeving. Tegelijkertijd bent u toch in slechts enkele minuten in het centrum van Hapert of de grotere winkel- en recreatiekernen als bijvoorbeeld Bladel en Eersel. Ook is er vanuit de wijk een uitstekende verbinding met de snelwegen A67 en A2. Eindhoven Airport, De High Tech Campus en ASML zijn circa 20 minuten met de auto.

Kenmerken woning:
* Ruime, lichte woonkamer met een open trap, wat een ruimtelijk effect geeft.
* De woning wordt opgeleverd met een complete keuken en badkamer.
* Drie slaapkamers.
* Vaste trap naar de grote zolderverdieping voorzien van bergruimte onder de schuine kap.
* Ruime houten berging voorzien van elektra.
* Tuin incl. erfafscheiding in de vorm van schuttingen.
* De woning wordt hoogwaardig afgewerkt met o.a. zinken hemelwaterafvoeren, hardhouten kozijnen en keramische dakpannen.
* De woning is optimaal geïsoleerd, er is onder andere HR++ glas toegepast en als kers op de taart is de woning ook nog voorzien van zonnepanelen welke verzonken zijn opgenomen in het dakvlak. Dit alles gecombineerd met vloerverwarming op de begane grond zal dit voor u als huurder de kosten voor energie aangenaam laag houden.

Huurprijs: € 950,00 per maand, exclusief elektra, gas en water.

Borg: 2 maal de maandhuur.

Screening conform Pit Makelaars vragenlijst.

Huur minimaal voor 2 jaar, daarna per jaar opzegbaar.

INDELING WONING
Begane grond:
Entree met garderobe, meterkast, gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset en fontein. De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en de open keuken aan de voorzijde. Deze is voorzien van een keuken in hoekopstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur te weten: een gaskookplaat, r.v.s. afzuigkap, koelkast met vriesvak en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete, gedeeltelijk betegelde badkamer met douche, wastafel en tweede toilet (wandcloset). Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:
Deze grote zolderruimte is bijzonder goed bruikbaar voor verschillende doeleinden. Er bevindt zich bergruimte onder de schuine kap. Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting, de HR-c.v.-ketel en de mechanisch ventilatie.

De wanden van de woning waar geen tegelwerk zit, m.u.v. de wanden van de kasten en berging, worden behangklaar afgewerkt. Behangklaar wil zeggen dat de wanden geschikt zijn om te behangen. De wanden die zich boven het tegelwerk bevinden worden voorzien van structuur spuitwerk. De wanden van de kasten, zolder en berging worden niet afgewerkt. De betonnen plafonds worden voorzien van structuur spuitwerk. De vloeren kunnen naar eigen wens afgewerkt worden.

Locatie:

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons: