de sleutel tot ieders droomhuis

Cesar Franckstraat 17 Eindhoven

Specificaties:

Vraagprijs: € 230.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Perceel: 225 m2
  • Inhoud: 283 m3
  • Bouwjaar: 1950
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Welkom bij Cesar Franckstraat 17 te Eindhoven.

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken en deze woning helemaal naar eigen wens in te richten? Dan is deze tussenwoning met een royale achtertuin op het oosten echt iets voor jou!

De woning is gelegen in stadsdeel Gestel vlakbij een speeltuin en in directe nabijheid van natuurgebied ”Genneper Parken”. Het stadscentrum en het centraal station zijn goed bereikbaar per OV en fiets, net als ASML en de High TechCampus.
Via de Rondweg van Eindhoven zijn alle hoeken van Eindhoven gemakkelijk te bereiken en via de snelwegen A2 en A67 zijn ook overige bestemmingen goed bereikbaar.

Het huis is praktisch ingedeeld. Je komt binnen in de hal met toegang tot toilet en keuken.
Vanuit de keuken heb je toegang tot de royale achtertuin en de woonkamer.

De ruime achtertuin is gelegen op het oosten en biedt volop privacy. Achter in de tuin is een berging gerealiseerd waar je de mogelijkheid hebt om je fietsen te stallen of je tuingereedschap op te bergen. Een container doet dienst als tweede berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie leuke slaapkamers, een inbouwkast en een badkamer. Ook de twee hoofdslaapkamers zijn voorzien van praktische inbouwkasten.

Tevens is er nog een ruime bergzolder waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om al je spullen op te bergen!

• Verwarming middels gaskachel in de woonkamer (dus geen centrale verwarming). Warm water middels keukengeiser.
• Er is geen isolatie toegepast.
• Een ideale woning om deze volledig naar je eigen smaak en wensen in te delen.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is en dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden.
In verband hiermee aanvaardt verkoper geen enkele aansprakelijk met betrekking tot zichtbare en onzichtbare verborgen gebreken.
Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/bouwvergunningen/bestemmingsplanbepalingen e.d..
Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt.
Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig te (laten) onderzoeken.
Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

Locatie:

Heeft u vragen?Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons: